Echipa de formare APWR furnizează servicii de formare (autorizate/acreditate) a adulţilor prin 3 metode: cursuri “față în față”, cursuri online și cursuri combinate (față în față + online), încercând să formeze personal dedicat managementului bolilor rare și integrării persoanelor cu dizabilități în comunitate. Fiecare curs conţine și un modul opţional privind managementul bolilor rare.

Echipa noastră s-a format în timp, prin pasiunea pentru munca pe care o facem și o bună cunoaştere a nevoilor care există în acest moment pe piaţa serviciilor socio-medicale și educaţionale necesare beneficiarilor noştri.

Prin platforma www.edubolirare.ro, APWR furnizează informare și formare socio-medicală, un sector dificil și provocator din punct de vedere al perspectivelor comunicaţionale, şi, în acelaşi timp, un domeniu în care se simte nevoia de abordare profesionistă a informării și instruirii. Partea de informare este accesibilă publicului larg.

Partea de formare este accesibilă doar acelora care doresc să se înscrie la cursurile noastre și respectă regulamentul de participare la cursuri.

 

Dorica Dan

Zsuzsa Almási

Maria Puiu

Camelia Arion

Dr. Mihai Gafencu

Dombi Istvan-Attila

Maria Brazdau

Darius Porumb

Mihaiela Fazacas

Amalia Raluca Sabau

Darko Hortensia Emese

Cosmina Anca Baican

Cristina Skrypnyk

User login